Par namirnica, jednostavna priprema, super čokoladan okus. Divota!
I što nije ništa manje važno - jako su brzo gotovi, a možete ih jesti i tople (dakle, odmah) i hladne.
Evo sastojaka:
- 200 g sitnih zobenih pahuljica
- 2 žlice kokosovog ulja
- 50 g krupnih zobenih pahuljica
- Sladilo po želji (ja sam stavila 2 žlice stevije)
- 3 žlice kakaa u prahu
- 100 g čokoladnih kapljica ili čokolade s min 80% kakaa
- 1/2 žličice ekstrakta vanilije
Čokoladu nasjeckati nožem na što sitnije komadiće. Sve ostale sastojke pomiješati u posudi, rukama, dok se ne dobije, kompaktna čvrsta smjesa.
Pećnicu zagrijati na 180 stupnjeva. Kolačiće oblikovati među dlanovima pa staviti da se peku na papir za pečenje. Peći 15-ak minuta, odnosno dok čačkalica nije suha nakon što njome probodete kolačić.
Uživajte i držite kolačiće u zatvorenoj posudi, da se ne isuše.
Objavljeno 27.12.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija