još jedan recept nam šalje naša Kristina. Ovaj put s njom jedemo fini ručak, brzo gotov i pomalo neobičan, a opet poznatog okusa.
Sastojci za "rižu":
- 1 veća glavica cvjetače
- 4 mrkve
- 1 glavica crvenog luka
Na žlicu maslinovog ulja izreži luk i mrkvicu i neka se dinsta na laganoj vatri. Podlijevaj vodom. Cvjetaču naribaj (ja sam koristila onaj ribež za kupus). Kad mrvicu omekša dodaj ga luku i mrkvi. Ponovo lagano podlij vodom i začini po želji. Ostavi da krčka pa kad je gotovo skini s ploče.
Sastojci za ragu:
- 500 g mljevene puretine
- 200 g pelata
- 2 glavice crvenog luka
Na žlici maslinovog ulja dinstaj luk, podlij vodom te dodaj meso i pelate. Neka se krčka 20-ak minuta. Sve sastojke izblendaj štapnim mikserom. Začini sa soli i paprom. Posluži uz "rižu" od cvjetače.
Objavljeno 09.02.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija