Dakle, neću vam pisati nikakav uvod za ovo. Evo odmah recepta:
- 750 g kremastog posnog sira
- 4 jaja
- 180 ml kiselog vrhnja
- sladilo po želji
- 2 žlice soka cijeđenog limuna
- 500 g višanja iz limenke (staklenke)
- kokosovo ulje u spreju
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Kremasti sir stavite u posudu, dodajte jaja, jedno po jedno, stalno miješajući mikserom. Potom dodajte kiselo vrhnje, sladilo i limunov sok i miksajte dok ne dobijete jednoličnu kremastu smjesu.
Protvan pošpricajte kokosovim uljem u spreju pa istresite smjesu i stavite da se peče oko 45 minuta, odnosno dok smjesa nije u sredini čvrsta, kad je pritisnete prstom. Isključite pećnicu i kolač izvadite da se hladi oko 30 minuta. Potom stavite u hladnjak. Prije serviranja, svaki komad prelijte višnjama i njihovim sokom.
Objavljeno 13.04.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija