"Brzo, fino i zasitno", kaže Kristina na početku ovog recepta. I zaista, sa samo 4 sastojka imate super obrok, a ne morate pritom ni stajati satima pred štednjakom. Za pola sata je sve gotovo. Usput, puno je proteina, masti nema gotovo ništa, a ugljića je jako malo.
Sastojci za recept:
- 300g pilećih prsa
- 2 glavice crvenog luka
- 1 tikvica, veća
- 1 veća šalica leće
Leću skuhajte. Na maslinovom ulju prepecite luk te mu dodajte piletinu narezanu na kockice. Po potrebi podlijte vodom.
Nakon 20-ak minuta "krčkanja" ubacite i nasjeckanu tikvicu. Dinstajte, s podlijevanjem, još 10-ak minuta.
Na kraju umiješajte i leću koju ste prethodno procijedili. Začinite po želji. (ja sam stavila sol, kajenski papar i mrvicu kurkume)
Dobar tek!
Objavljeno 29.10.2015.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija