Za burgere s tunom ima milijun recepata, ali evo uspjela sam naci jedan novi, koji dosad nisam probala.
- 4 krumpira
- 50 ml malomasnog mlijeka
- 1 žlica kukuruza šećerca
- 1 mladi luk, narezan na tanke kolutove
- 240 g tune
- 15 ml limunovog soka
- sol, papar
- zobeno brašno, za valjanje
- kokosovo ulje
Krumpir ogulite i narežite na kockice pa stavite kuhati, da se što prije skuha. Kad je kuhan, procijedite ga, dodajte malo mlijeka i stisnite vilicom gotovo do teksture pirea. Dodajte mu sve ostale sastojke osim zobenog brašna i ulja pa sve dobro promiješajte.
Među dlanovima oblikujte burgere pa ih uvaljajte u zobeno brašno.
U tavi zagrijte kokosovo ulje pa svaki burger pecite dok ne dobije lijepu zlatno-smeđu boju sa svake strane.
Uz ove burgere dobro paše umak od jogurta s malo mladog luka.
Objavljeno 03.08.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija