Čokoladne bananke možete napraviti sami, pritom njihov sadržaj može biti puno zdraviji od umjetne pjenice s aromom banane. Dakle, isprobajte ovaj recept i zaboravite na nezdrave verzije bananka.
Sastojci:
- 2 banane
- 200 g tamne ili neke druge čokolade
- 3 žlice maslaca od kikirikija
Banane narežite na kolutove debljine oko pola centimetra pa rasporedite na tanjur na koji ste stavili papir za pečenje pa zamrznite. Kad je banana zamrznuta, na svaki kolut namažite 2-3 mm debeo sloj maslaca od kikirikija pa ponovo vratite u hladnjak.
Čokoladu rastopite pa svaki kolut banane s maslacem uronite u čokoladu pa vratite na papir za pečenje i u hladnjak. Nanesite onoliko slojeva dok ne dobijete čokoladni sloj željene debljine.
Uživajte.
Objavljeno 29.05.2016.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji2komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija