Oni koji za doručak jedu zobenu kašu imaju zapravo bezbroj mogućnosti kako pripremiti taj doručak da svaki put bude drugačijeg okusa i da nikad ne dosadi.
- 50 g zobenih pahuljica, sitniji tip
- 150 ml zobenog mlijeka
- 3-4 trešnje
- 2 žlice ribiza
- 1/2 banane
Zobene pahuljice stavite u zdjelicu pa prelijete mlijekom pa preko samo posložite/istresete voće.
Savjetujem da trešnje prije toga otkoštite, bit će vam jednostavnije jesti, bez "pljuckanja".
Nemojte dodavati nikakva sladila jer će vam voće dati dovoljno slatkoće.
Objavljeno 26.06.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija