Kada mislima nisam u Aziji, ja sam na nekim egzotičnim otocima, u nekoj divnoj prirodi, gdje jedem neke lokalne specijalitete, naravno, s lokalcima. Što danas jedem?
Havajske ražnjiće.
A naravno, kakvi bi to Havaji bili bez ananasa!
- piletina narezana na kockice
- svježi ananas narezan na kockice
- cherry rajčice
Zagrijte gril tavu. Na štapiće za ražnjiće nabodite naizmjenično meso i ananas, a na kraju stavite po jednu cherry rajčicu. Ražnjiće pecite na gril tavi, oko 2 minute sa svake strane.
Uživajte u egzotičnoj kombinaciji gotovo za 10 minuta.
Objavljeno 13.06.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija