Heljda s kokosom i ananasom

heljda

Kokos miriši na ljeto! Sve što ima okus kokosa mene podsjeća na plažu, sunce, more... A ako tome svemu dodam ananas onda je glava na plaži, bez obzira što je temperatura bliže ništici nego ljetnim temperaturama... 

Ovaj ponedjeljak je krenuo "ljetno", s heljdom, kokosom i ananasom.

Sastojci: 

  • 60 g heljde ili heljdinih pahuljica
  • 150 ml zobenog mlijeka
  • 1 žlica kokosovih mrvica
  • 80 g ananasa (1 kolut svježeg ananasa)

Jednostavno: 

Helju sam skuhala, prema uputama na pakiranju ili jednostavnije - uzmite heljdine pahuljice.

U zdjelicu sam stavila mlijeko, pa heljdu i ostavila malo da stoje. Dodala sam kokosove mrvice pa promiješala i na kraju dodala ananas narezan na kockice. 

I gotovo... 

Objavljeno 08.02.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija