Povratak u europsku stvarnost za mene znači i povratak starim navikama, kako prehrambenim, tako i onima vezanim uz trening, posao i životni ritam. U Zagreb smo sletjele u nedjelju poslijepodne, u ponedjeljak u 9 sam bila u uredu - kao da se ništa dogodilo nije. ;)
Novi radni tjedan započeo je doručkom - jajima. Istina, jajima su počinjala i moja azijska jutra, ali je uz njih bilo i egzotičnog voća i svakojakih drugih, neobičnih i neuobičajenih namirnica i kombinacija.
Zagrebački doručak s jajima je bio jednostavan i brzo gotov:
- 3 jaja
- 1 mala glavica luka
- 1 mala rajčica
- žličica maslinovog ulja
- malo soli i papra
- 1 feta proteinskog tosta
Tost sam stavila u toster. Luk sam narezala na trakice pa u tavi zagrijala maslinovo ulje i ubacila luk da se malo omekša. Za to vrijeme sam dobro umutila jaja i kad je luk bio spreman, prelila ih preko luka i uz miješanje spekla kajganu.
Tost sam stavila na tanjur, preko sam stavila jaja i po vrhu rajčicu pa sam malo sve posolila i popaprila.
Objavljeno 01.03.2017.