Ponekad jednostavno sve natrpam u dublji protvan, ubacim u pećnicu i nakon 15-20 minuta imam gotovo obrok. Rezultat je mješavina sastojaka koji su međusobno izmijenili okuse i stopili se i - jako malo prljavog suđa.
Što sve potrpam?
- pileća prsa
- papriku
- glavicu luka
- tikvicu
- cvjetove brokule
- rajčicu
- začine: sol, papar, bosiljak, peršin, crvenu papriku
- maslinovo ulje
Prvo sve narežem na kockice pa stavim u posudu pa dodam začine i ulje i sve dobro promiješam. Sve istresem u protvan i stavim da se peče u pećnici na 180 stupnjeva 20-ak minuta, odnosno dok piletina nije gotova.
Ako mi je potrebno, dodam malo riže ili tjestenine, ali super je i bez nje.
Objavljeno 13.07.2016.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija