Doručak svih doručaka uvijek su jaja, zar ne?
Ako mi prehrana dopušta takvu kombinaciju, jako volim dan započeti jajima i toplim tostom.
Jaja napravim kao klasičnu kajganu, tost malo zagrijem u tosteru pa jaja stavim preko svake fete tosta. Tako se od topline jaja i njihove vlažnosti, tost malo zagrije i omekša.
- 3 jaja
- 1 žličica kokosovog ulja
- 2 fete integralnog tosta
- začini, po želji
Na tavi klasično zagrijete ulje pa ispečete omlet, uz stalno miješanje. Dok se jaja peku, u tosteru zagrijte tost.
Stavite tost na tanjur pa preko stavite omlet i uživajte u super doručku.
Objavljeno 14.05.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija