Ovo je divno! Antea je ponovo uspjela oduševiti nas receptom!
Evo sastojaka i postupka:
- 3 dcl zobenog mlijeka (ili bilo kojeg drugog)
- 2 dcl zobenog vrhnja
- 200 g palente
- Prstohvat soli
- 1 žlica maslaca od badema
- 2 žlice otopljenog kokosovog ulja
- 1 žlica ruma
- 2 žlice kokosovih mrvica
Umiješati polutekuću smjesu, izliti u kalup i peći na 165 stupnjeva oko 45 min.
Za preljev
- Malo biljnog mlijeka
- 1 žličica ruma
Preliti preko vrućeg biskvita tj. palente.
Za premaz
- 5 datulja
- 150 g svježeg sira
- 1 žlica meda ili ječmenog, rižinog slada ili kokosovog šećera
- 1 žlica maslaca od badema
Sve sastojke ua premaz treba dobro izblendati u jakom blenderu, da smjesa bude kompaktna i kremasta- Namazati preko napola ohlađenog kolača. Ohladiti pa narezati na kocke.
Divno!
Sve Anteine kreacije pogledajte na njezinom Instagram profilu.
Objavljeno 17.04.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija