Pitala je nekidan kolegica Nikolina, koje je trenutno sezonsko voće. Svi u uredu smo na trenutak zašutjeli, pa smo se nekako složili da je ovo vrijeme krušaka. Razgovor se nije nastavio u nekom konstruktivnom smjeru, ali je meni nekako ostala "na nepcima" želja za kruškama.
Palo mi je na pamet napraviti nešto najjednostavnije na svijetu.
- 5 krušaka
- 150 g posnog sira
- cimet
- malčice meda
Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva.
Kruške prerezati na polovice i izdubiti tako da u svaku krušku stane barem jedna žlica posnog sira. Po vrhu stavite malo cimeta i meda.
Kruške stavite na protvan pa stavite u pećnicu na 15-ak minuta. Kad su gotove, izvadite i pustite da se malo ohlade pa navalite.
Ako možete, jedite toplo jer su tad najfinije.
Objavljeno 17.10.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija