Losos najčešće pečem nabrzinu, u tavi. No, ponekad, ako imam vremena, stavim ga u protvan, pokrijem i pečem u pećnici. Tada bude sočniji i više nekako nalik kuhanom, nego pečenom.
- 200 g lososa
- svježa rajčica
- svježi krastavac
Losos stavite na protvan i pokrijte poklopcem ili alu folijom pa stavite u pećnicu, na 180 stunpjeva, oko 20 minuta. Uz losos servirajte svježe rajčice i krastavce ili bilo koje drugo svježe povrće koje imate kod kuće.
Eto, u 20 minuta, pred vama je izvrsna večera i jako malo isprljanog posuđa. Savršeno zar ne? ;)
Objavljeno 27.07.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija