Vikend = gozba s lososom. Jednostavno, ukusno i gotovo za 15 minuta.
Sastojci:
- 200g lososa
- 150 g mladog špinata
- 3-4 šampinjona
- 2 češnja češnjaka
- 1/2 iscijeđenog limuna
- papr, crvena paprika
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žličica svježeg peršina
Losos sam posula s malo papra i crvene paprike. Bacila sam ga na zagrijanu tavu i pekla sa svake strane po 2-3 minute.
Istovremeno sam u vreloj vodi na minutu "pofurila" špinat, a šampinjone bacila na tavu na kojem sam na maslinovom ulju zacaklila češnjak. Kad su gljive malčice omekšale dodala sam procijeđeni špinat i promiješala pa poklopila na minutu-dvije.
Kad se sve sljubilo istresla sam na tanjur i preko toga stavila losos i malo svježeg peršina i gotovo.
Objavljeno 16.11.2015.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija