Nekoliko tjedana je prošlo od zadnjeg puta kada sam uživala ujednoj od svojih najdražih namirnica - lososu. Dakle, jasno je, vrijeme je za losos!
- 200 g filea lososa
- 60 g brokule
- 60 g kelja
- 1 češanj češnjaka
- začini: sol, papar, bosiljak
- malo riže
Rižu sam stavila kuhati, klasično. U drugoj posudi sam stavila nakratko kuhati povrće, malo usitnjeno.
Losos sam začinila pa prepekla nabrzinu na tavi, oko 2 minute sa svake strane, tako da se ne isuši i zadrži onu svoju prekrasnu sočnost i aromu. Kad je sve bilo gotovo, stavila sam na tanjur, po vrhu stavila malo na sitno narezanog češnjaka i navalila.
Nakon ovog obroka nema ljubljenja, ali ovaj obrok vrijedi te žrtve. (Ako ste ipak radije za ljubljenje, onda izbacite češnjak).
Također, ako ovaj obrok jedete za večeru, možete preskočiti rižu.
Objavljeno 30.01.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija