Jeste za pizzu? Keto pizzu?
Jednostavno je i fino. I brzo gotovo.
- 1 jaje
- 2 žlice kokosovog brašna
- 2 žlice bademovog brašna
- 1 žlica psyllium ljuskica
- 1/2 žličice praška za pecivo
- prstohvat soli
- voda
Pećnicu uključite i zagrijte na 200 stupnjeva.
Umješajte sve sastojke pa polako, žličicu po žličicu dodajte vodu. Psyllium ljuskice će se apsorbirati i popiti vodu. Bitno je da dobijete smjesu koju možete lijepo razvući na papiru za pečenje.
Razvucite na papiru za pečenje koji je u protvanu pa stavite da se peče 10 minuta na 200 stupnjeva.
Nakon toga, izvadite, stavite nadjev koji želite.
- pelate
- sir po želji, neki dobro topivi
- gljive
- pureću ili pileću šunku
Vratite u pećnicu na još desetak minuta i gotovo. Izvadite i navalite.
Objavljeno 05.02.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji1komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija