Pašteta od tune je uvijek dobar odabir za večeru. Jednostavna za pripremu, puna proteina i puno ukusnija od konzumacije tune iz konzerve bez ikakve obrade.
Jučer sam paštetu napravila ovako:
- 1 veća limenka tune u salamuri, ocijeđena
- 2 žlice aceta balsamica
- 2 žlice kapara
- 1 jaje, tvrdo kuhano, nasjeckano
- žličica nasjeckanog peršina
- 3 mala kisela krastavca, nasjeckana
- sok iscijeđen iz pola limuna
- 1 žličica maslinovog ulja
Sve sastojke pomiješajte i izblendajte. Na kraju, po želji, dodajte soli i papra. I gotovo.
Ja ih obično mažem na one Wasa krekere. Teksto o krekerima možete pročitati OVDJE.
Objavljeno 10.02.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji2komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija