Ugrabila sam na placu sardine. Nekidan me prijateljica sjetila na njih. Jako ih volim, a otkad sam otkrila da ih mogu peći u pećnici i tako izbjeći miris pečenih riba u cijelom kvartu, jedem ih dosta često, odnosno: kad god ih ima svježih u ribarnici na Jarunu.
Sastojci:
- 200 g sardina
- povrće po želji
- maslinovo ulje
- peršin
- češnjak
- limun
Priprema ne može biti jednostavnija: zagrijete pećnicu na 180 stupnjeva, a na protvan stavite papir za pečenje. Na papir posložite sardine i stavite da se peku 15-20 minuta.
Izvadite ih na tanjur, po želji prelijete maslinovim uljem, limunom, peršinom i češnjakom, dodate malo povrća po želji i imate super obrok.
Objavljeno 03.10.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija