Ponekad obrok samo treba biti što prije gotov. Što prije = za 15 minuta. Usput, savršeno je ako je dovoljno fin da istu kombinaciju možete i želite ponavljati. Evo jedne takve.
Sastojci:
- 300 g pilećih prsa
- 3 žlice cijeđenog limunovog soka
- 80 g pesta genovese
- dodatni začini, po želji
Pesto možete koristiti kupovni ili OVDJE pronađite recepte za domaći pesto.
Meso sam narezala na kockice tako da ga mogu nabosti na štapić za ražnjiće. U posudici sam umutila pesto, limunov sok i začine. Ražnjiće sam stavila u vrećicu pa dodala pesto i dobro protresla da se meso začini sa svih strana. Važno je da pesto ne bude prerijedak, već da se što više zadrži na mesu.
Zagrijala sam grill tavu i ispekla ražnjiće, oko minutu sa svake strane. I navalila.
Objavljeno 30.05.2016.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija