Malčice drugačija priprema piletina, ali aroma je jako dobra i zadržava se sočnost mesa kojem mnogi upravo zamjeraju - manjak sočnosti.
Sastojci:
- 150 g pilećih prsa
- 120 ml cijeđenog limunovog soka
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
- sol, papar, po želji
- 2 žličice sušenog peršina
Pileća prsa stavite u posudu i preko nje stavite sve ostale sastojke, pa ostavite da se marinira barem 30 minuta. Nakon toga, piletinu klasično ispecite, na gril tavi.
Prilog odaberite po želji. Riža i salata s rajčicama skroz dobro pašu.
Objavljeno 22.02.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija