Kada pomislite na nedjeljni ručak s obitelji, sto vam je prvo na pameti? Piletina i pire krumpir? Može!
Piletina ne mora biti pečena u litri ulja, a pire krumpir se ne mora napraviti s margarinom, zar ne?
- piletina
- krumpir ili batat
- grašak
Piletinu začinite po želji i ispečete na gril tavi. Krumpir ogulite, narežete na kockice i stavite kuhati. Kad je krumpir gotov, procijedite ga i stisnete vilicom dok ne dobijete kremastu smjesu. Zamrznuti grašak prokuhate prema uputama na pakiranju.
Prilog vam možete biti neka zelena salata.
Objavljeno 03.10.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija