Ručak prije treninga, fin, zasitan i bogat energijom iz kvalitetne tjestenine.
- 150 g piletine
- 40 g integralne ili neke druge zdravije tjestenine
- 3 žlice pesta genovese
- 1 rajčica
- začini: talijanska mješavina začina, sol, papar
- maslinovo ulje
Pesto možete napraviti sami po receptu koji se nalazi OVDJE ili jednostavno, kupite gotov pesto. Tjesteninu stavite kuhati, prema uputama na pakiranju. Piletinu začinite talijanskom mješavinom začina, a rajčicu narežite na kolutove debljine oko 1 cm.
Piletinu stavite peći na tavu na kojoj ste zagrijali maslinovo ulje a pored nje stavite da se peku i kolutovi rajčice.
Tjesteninu kad je gotova procijedite i u tanjuru pomiješajte s pestom. Nemojte štedjeti na pestu.
Kad su meso i rajčica pečeni sa svih strana, dodajte ih tjestenini i uživajte u ovom ukusnom i brzo gotovom obroku.
Objavljeno 16.05.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija