Uvijek doma imam kazeina. Karakteristika kazeina je da se polako otpušta (i do 7 sati) pa je on super za popiti ga prije spavanja ili u vrijeme kad znate da nakon toga dugo nećete moći jesti. Ono što ja dodatno volim kod kazeina je da je on puno gušći i kremastiji od klasičnog whey proteina pa ga napravim kao gustu kašicu.
Osim za večeru, ja kazein ponekad pojedem i kao kašisu s nekim dodacima za međuobrok.
- 1 mjerica kazeina, okus vanilija ili banana
- malo bobičastog voća, svježeg ili zamrznutog
- malo orašastih plodova, po želji
1 mjericu kazeina umutite u 100 ml vode tako da dobijete gustu smjesu. Preko nje stavite dodatke koje želite, voće, orašaste plodove... I uživajte u međuobroku gotovom u 5 minuta.
Objavljeno 27.07.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija