Proteinski chia puding s borovnicama

chia puding

Pita me jučer Jelena: "E a mogu jesti chia puding za doručak?" 

"Naravno da možeš. Dapače. Samo večeras pomiješaj chiu s čim želiš i eto, ujutro jedi!"

I zaista, dala mi je dobru ideju da i ja napravim isto. 

Istina, ja sam to pojela kao desert, nakon omleta s tikvicama ;)

Ovako ide recept: 

Navečer sam u zdjelici pomiješala chiu, vodu i proteine i ostavila u hladnjaku. Ujutro sam izvadila, dodala cimet, promiješala i po vrhu stavila voće. Ako želite možete dodati žličicu meda ili malo orašastih plodova, kako želite. 

Ma u ovaj puding zapravo možete dodati što god hoćete. 

Chia je super izvor omega-3 masnih kiselina koje čuvaju naše srce i žile od bolesti. Osim toga, bogata je vlaknima i proteinima koji su vaši saveznici u topljenju masnog tkiva i održavanju vitke linije. Od minerala sadrže kalcij, željezo, magnezij cink i dobar su antioksidant. 

Objavljeno 05.02.2016.

Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji4komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija