Često me prijatelji ili klijenti pitaju što jesti za međuobrok. Najčešće tad posegnu za nečim što znaju da nije najbolje rješenje, iako bi već i šaka badema bili prihvatljivo rješenje.
Ovo je jedna ideja koju ja često radim za međuobrok kad imam različitog povrća i kad imam vremena za reckanje... dakle, najčešće je to vikendom.
U ovom slučaju od povrća je bila:
- 1 rajčica
- 1 krastavac
- 1 paprika
- 1/3 avokada
- 1/4 limuna
Limunom pospite avokado, da ne pocrni. Sve ostalo povrće narežite tako da vam bude praktično za jesti, na trakice, kockice, kolutove, kako god vam drago. Ja sam rezalča na malo veće komade da mog umakati u dip.
Sastojci za dip su:
- 100 ml jogurta
- 150 g posnog sira
- 1/2 žličice vlasca
Sve sastojke istresite u zdjelicu i dobro promiješajte.
Povrće umačite u umak i uživajte u osvježavajućem međuobroku.
Objavljeno 21.09.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija