Evo jedne večere koja će vas iznenaditi kombinacijom okusa i aroma. Miriši, istinski – jesenje!
- 60 grama ricotte
- 200 grama brokule
- 30 grama kiselog vrhnja
- 1/2 bundeve
- Začini po želji
Prerežite jednu bundevu na pola i polovicu spremite. Pećnicu zagrijte na 180 stupnjeva pa polovicu stavite peći na 20-ak minuta. Dok se bundeva peče, skuhajte brokulu pa je procijedite i narežite na sitnije komade.
U posudi pomiješajte cvjetove brokule, ricottu i kiselo vrhnje te dodajte začine po želji. Istresite smjesu u polovicu bundeve i zapecite u pećnici, još 10-ak minuta.
Pred vama je jednostavna i lagana večera puta okusa i topline. Uživajte!
Objavljeno 25.10.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija