Vrućine i dalje ustraju, pogotovo ako ste na moru pa su salate i dalje super rješenje. Ovu salatu možete jesti dok je meso toplo, ali i kad se ohladi, pa je ponijeti na plažu ili na posao, ako ste među nama koji smo završili s godišnjim odmorom.
- 2 šake zelene salate po želji
- 200 g pilećih prsa
- par listića ili kockica parmezana
- 1 tost ili feta kruha
- 1 žličica maslinovog ulja
Meso ispečete na gril tavi, a tost stavite u toster ili pored mesa da se malo zapeče. Kad je gotovo, ostavite sa strane da meso otpusti sokove. Tost narežete na kockice. Pomiješate sve ostale sastojke i u par minuta imate gotovu finu ljetnu salatu.
Objavljeno 16.08.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija