Tofu jedem jednom u 6 mjeseci. Najčešće je to u doručku s jajima ili u nekoj salati. Za salatu je tofu vrlo jednostavan, a njegov neutralan okus omogućava mu da ga pomiješate s bilo čim želite. Ja sam ga nekidan pomiješala s avokadom, a kako je i on prilično neutralnog okusa, bilo je potrebno jako puno začina da ova večera dobije malo jaču aromu.
- 1/2 avokada
- 100 g svježeg ili dimljenog tofua
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 žlica limunovog soka (svježe cijeđeni limun)
- miješani začini: ružmarin, bosiljak, sol, papar
Tofu narežite na kockice i lagano prepecite na tavi (ako koristite svježi tofu) pa ga istresite u posudicu. Dodajte na kockice slične veličine narezan avokado ša prelijte maslinovim uljem i limunovim sokom i začinima. Sve dobro promiješajte pa istresite na tanjur.
Objavljeno 20.06.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija