Iako mnogi kažu da je večera obrok s kojim se najmanje smije pogriješiti jer nakon nje idemo spavati i svaki višak, tijelo će pohraniti u masno tkivo, ponekad ipak riskiram pa si npr. ubacim neko voće u klasičnu večeru.
Evo jedne jednostavne ideje kako večeri dati malo sočnosti.
- 1/2 naranče
- 1/4 glavice luka
- šaka rikole
- 60 g dimljenog tofua
- začini po želji: bosiljak, sol, papar, maslinovo ulje
Tofu narežete na kockice, začinite i lagano prepržite, tek toliko da se zgrije. Luk narežete na kolutove. Naranču ogulite i svaku krišku zasebno također očistite od kožice. Sve pomiješate i dodate maslinovo ulje.
Jednostavno, neobično, sočno i lagano.
Objavljeno 31.10.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija