Volim kad je hrana šarena. Jako šarena. Što šarenije, to bolje. Ljeto je idealno godišnje doba za dobiti šarenilo na tanjuru zbog dostupnosti svakakvog voća i povrća. Odmah od doručka,m miješam povrća i igram se s bojama na tanjuru.
- 1/3 paprike
- 1/3 rajčice
- 1/3 tikvice
- 3 jaja
- 1 žličica kokosovog ulja
Na tavi zagrijete kokosovo ulje pa ubacite povrće nasjeckano na kockice. Kad povrće malo omekša prelijete jaja, po želji posolite, i poklopite. Nakon dvije minute skinite s tave o istavite jos kratko poklopljeno pa izvadite na tanjur.
Objavljeno 23.08.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija