Živim život u posudicama. Većinu obroka koje jedem u danu, nosim sa sobom u posudicama. Planiranje je, po meni, ključ za ostvarenje bilo kojeg fitness cilja. Inače, ako ogladnite, a nemate plan što ćete jesti u sljedećem obroku, završit ćete u - pekari.
Imam desetke posudica, od onih skroz malenih u kojima najčešće nosim orašaste plodove, do velikih, s pregradama u koje stane odjednom i više obroka. Uglavnom, prodavači posuda trljaju dlanove s ovakvima poput mene.
Današnji ručak na poslu dopremljen je također u posudici. Meso u jednoj, povrće u drugoj. Maslinovo ulje imam uvijek na poslu. Dovoljno za kvalitetan ručak.
Količine odredite sami.
- piletina
- paprika
- svježi krastavac
- zelena salata (kristalka)malo luka
- baby špinat ili kelj
- cherry rajčice
- maslinovo ulje
Piletinu ujutro, prije odlaska na posao, ispečete na tavi. Pecite meso u komadu, po 2-3 minute sa svake strane. Kad je mwso gotovo, skinite ga s ploče i ostavite da stoji malo, da meso pusti vodu.
Meso ponesite u komadu, pa ga neposredno prije pripremanja obroka, narežite ili nakidajte. Pomiješajte ga s ostalim sastojcima i prelijte s malo ulja.
Uživajte.
Objavljeno 31.07.2018.