Večera treba biti lagana, a optimalno je da sadrži kvalitetne proteine i neke vitamine i minerale, za miran san. Oslić i povrće je dobra kombinacija, a i jednostavno je za pripremu i gotovo za 10-ak minuta.
- 150 g fileta oslića
- 150 g mješavine povrća (zaleđeni kineski miks)
- 1/2 glavice luka
- 1 žlica maslinovog ulja
- začini: papar, kurkuma, svježi peršin
Zagrijte maslinovo ulje na tavi pa potom stavite na sitno nasjeckan luk i ostavite da se lagano dinta. Kad luk omekša dodajte oslić i prelijte vodom, tako da bude do razine oslića. Smanjite vatru i ostavite da se lagano krčka. Nakon par minuta dodajte zaleđeno povrće i sve začine i uz često miješanje, dinstajte dok voda ne ispari.
Oslić se treba lagano odvajati, tada znate da je gotov i spreman za jelo.
Jedite toplo.
Objavljeno 22.08.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija