Nema mudrovanja ako imate dobar komad mesa. Treba vam samo dobra tava.
Najjednostavnije je često i - najbolje! Pogotovo kad govorimo o bifteku ;)
- 200 g bifteka
- 100 g miješanog povrća, po izboru
- 1 žlica maslinovog ulja
Dobro zagrijete gril tavu i biftek ispečete sa svake strane 2-3 minute pa ga skinete s ploče sa strane, i pustite da odstoji par minuta da se ocijede sokovi.
Dok se biftek peče, u uzavreloj vodi vrlo kratko prokuhajte povrće i procijedite pa stavite u tanjur. Prelijte žlicom maslinovog ulja i dodajte meso sa strane.
Dobar tek.
Objavljeno 06.06.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija