Par puta godišnje zaželim se jesti škampe. Točnije, zaželim ih se češće, ali na tanjuru završe 2-3 puta u godini. Ovaj put sam ih pripremila najjednostavnije moguće - kao ražnjiće na gril tavi.
- 200 g očišćenih škampa
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 češnja češnjaka
Nabola sam ih na štapiće i stavila na zagrijanu gril tavu. Može i na roštilj, ali ga se meni nije dalo paliti samo zbog toga.
kad su se škampi ispekli, izvadila sam ih na tanjur i premazala s mješavinom maslinovog ulja i na sitno nasjeckanog češnjaka.
Uz ovo vam je dovoljna neka zelena salata ili rajčice i pred vama je super večera.
Objavljeno 19.09.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija