Kaže mi Kristina:
"Jela sam skušu. Uvijek sam mislila da je suha i bezvezna i da mi se neće svidjeti. Onda sam se nekidan ohrabrila i kupila je. I gle, pa to je skroz ok. Evo ti recept:
- 1 skuša
- sol, papar, lovor, ružmarin
- 1 češanj češnjaka
- 1 paprika, narezana na trakice
- 1 glavica luka, narezana na trakice
- 1/2 avokada, narezan na trakice
- 1/2 limuna, cijeđenog
Skušu posoliti, popapriti, dadati malo ružmarina, lovor, 1 češanj češnjaka, na sitno narezan.
Tako pripremljenu ribu stavi na papir za pečenje i s gornje strane pokrij aluminijskom folijom. Da bude skroz zatvoreno sa svih strana.
Nekih 15 minuta neka se peče na 180 stupnjeva.
Zatim ribi dodaj na trakice narezanu svježu papriku, crveni luk i avokado preliven limunovim sokom. Ponovo dobro zatvori i neka se peče još 15 min.
Nakon toga mljac, mljac ;)
Riba je odlična, nije suha, a kombinacija povrća i avokada je baš super!
Objavljeno 19.02.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija