Kad nađete dobru mesnicu neka vam ne bude teško potegnuti do nje čak i na drugi kraj grada. Naime, dobro meso je preduvjet dobrog obroka. Dobar obrok je preduvjt dobrog raspoloženja. Dobro raspoloženje je preduvjet svake vrste životnog napretka.
A dobro meso je uvijek, u mom slučaju, kvalitetan komad crvenog mesa.
- 200-250 g telećeg buta
- 1/3 tikvice
- 2 šake salate
- 1/2 kisele paprike, narezana na trakice
- 1 žlica senfa
- par listića parmezana
- 1 žlica maslinovog ulja
Meso ispecite na tavi, po 2 minute sa svake strane, odnosno dovoljno da bude pečeno, ali i dalje mekano. Stavite sa strane da se malo ohladi i ispusti sokove. Tikvicu narežite na tanke kolutove pa ispecite na tavi pa isto kad su gotove izvadite sa strane. U tanjuru potom pomiješajte sve sastojke, začinite, dodajte malo senfa i navalite.
Objavljeno 28.11.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija