Vikendom jedem tjesteninu, ali opet je to vrlo jednostavno i u ograničenim količinama. Istina je da nisam luda za tjesteninom i zapravo mi je ta učestalost potpuno dovoljna. Vikendom često odem negdje u prirodu pa ovo bude obrok prije te aktivnosti, da me ne zabetonira težinom, već da mi da snage za aktivnost koja slijedi.
Evo ove kombinacije:
- 40 g tjestenine
- 2 šake rukole
- 10-ak cherry rajčica
- 1 žličica maslinovog ulja
- začini: sol, origano i kurkuma
Tjesteninu sam skuhala prema uputama na pakiranju. Na tavi sam zagrijala malo maslinovog ulja pa sam lagano prodinstala na polovice narezane cherry rajčice, tek toliko da puste sok i malo se omekšaju. Dodala sam začine i poklopila par minuta. Potom sam svemu dodala tjesteninu i promiješala.
Na tanjur sam stavila rukolu, preko istresla tjesteninu s rajčicama i jela. A kad sam pojela, malo sam ljenčarila pa otišla u planinu ;)
Objavljeno 13.03.2017.