Kozice su slasne i fine, ali nemam ih naviku često pripremati. No, danas sam ih se sjetila pa će danas i biti za ručak. Evo kako:
- 200 g kozica
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1 češanj češnjaka
- 120 g cherry rajčica
- 120 g šampinjona narezanih na sitnije
- 200g baby špinata
- 100 g tjestenine po želji, ja volim špagete
- začini: crvena začinska paprika, sol, papar, bosiljak
U posudi stavite kozice i začine i sve dobro promiješajte. Tjesteninu stavite da se kuha, prema uputama na pakiranju. U tavi zagrijte ulje i stavite češnjask da se lagano zacakli, dodajte narezane rajčice i gljive pa pirjajte oko 2 minute. Dodajte kozice pa pirjajte sa svake strane oko 2 minute, uz lagano miješanje. Na kraju dodajte na sitno nasjeckan špinat.
Tjesteninu procijedite pa stavite na tanjur te preko prelijte umak od kozica.
Objavljeno 16.03.2016.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija