Ovo može biti samostalan obrok, ali može biti prilog uz neki komad mesa ili ribe, što je bio moj slučaj - odrezak tune se skroz ok sljubio s ovako pripremljenom tjesteninom.
Sastojci:
- 60 g tjestenine po izboru
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 češnja češnjaka, narezan na što sitnije
- 50 g baby špinata
- 2 žlice ribanog parmezana
- sol, papar
Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju, pa kad je gotova procijedite. U posudi u kojoj se kuhala zagrijte ulje pa stavite da se češnjak zacakli a potom dodajte tjesteninu i promiješajte da se sljubi. Nakon 30-ak sec skinite s ploče i istresite na tanjur. Dodajte špinat i samo dobro promiješajte prije serviranja.
Tunu sam ispekla na dobro zagrijanoj gril tavi, samo nabrzinu sa svake strane po oko 2 minute, da se speče, a unutra ostane mekana i sočna.
Objavljeno 11.05.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija