Pogledaj božićnu akciju na sve sobne bicikle

Tuna steak s povrćem

tuna steak

Suludo me nekad obuzme želja za nekom namirnicom. Primjerice, u posljednjim tjednima jednom je to bila panceta, jednom kinder jaje, a posljednja ludost je bio tuna steak. Dakle, ne mora uvijek biti neki junk food. 

A priprema tuna steaka je jako jednostavna, a opet tunu je iznimno lako - prepeći i time - uništiti. Dakle, tava mora biti dobro zagrijana, tunu treba peći sa svake strane podjednako, ali unutrašnjost komada mora ostati mekana i sočna. Dakle, tajna je jedino u pravom tajmingu. Ja ću je radije uvijek ostaviti malo više sirovu nego da mi se prepeče, isuši i izgubi svu svoju sočnost i aromu. 

Dakle:

  • tuna steak željene gramaže
  • mješavina povrća, može i zamrznuto
  • malo soli i papra
  • malo maslinovog ulja

Mješavinu povrća sam skuhala prema uputama na pakiranju pa procijedila. Tunu sam malo začinila pa ubacila na dobro zagrijanu tavu da se peče s jedne strane oko 2 minute, pa isto toliko i s druge. 

Stavila sam sve na tanjur pa povrće prelila s malo ulja i navalila. 

Objavljeno 14.03.2018.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija