Kaže Jelena nekidan ovako:
"E jutros sam radila jaja za doručak, što i nije neka vijest. Ali jaja su mi ispala - "do jaja", reklo bi se! Ispala su bolje nego ikad u životu!"
A ako su jaja tako dobra, što sam drugo mogla nego pitati je da pošalje fotku i recept da podijelim s vama:
- 100 g miješano, bijelih i smeđih šampinjona
- 1/2 žlice kokosovog ulja
- 3 jaja
- začini, po želji: origano i pesto od chilly papričice u maslinovom ulju
- nekoliko listića parmezana
Propirjati šampinjone, maknuti s tave i zatim na tavi zagrijati kokosovo ulje. Razlupati jaja u posudi i izmiješati ih vilicom. Dodati začine, po želji.
Na zagrijano ulje uliti jaja i na laganoj vatri miješati formirajući palačinku (tako da špatulom stalno ravnaš omlet). Zatim na sredinu staviti šampinjone i nekoliko tankih listića parmezana. Špatulom omlet zarolati u palačinku i voila!
Objavljeno 12.12.2016.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija