Zanimljivo je kako nas taj online svijet na jedan način otuđuje od stvarnoga svijeta, a na drugi nam širi horizonte i imamo priliku upoznati mnoge divne ljude, pa makar u početku to poznanstvo i bilo samo virtualno.
U svojem poslu gotovo svakodnevno na taj način upoznajem nove ljude, komuniciram s njima, razmjenjujemo neke ideje, iskustva ili jednostavno, barem lajkovima, podržavamo jedni druge u nekim životnim projektima.
Jedna od takvih mojih online prijatelja je i Sonja Kuštre iz Splita s kojom često razmjenjujem ideje iz područja fitnessa, prehrane ili jednostavno - dogovorimo da se vidimo na sladoledu, kad idem na more ;)
Prije par dana Sonja je objavila fotku nekog finog obroka za koji sam joj odmah rekla: "Šalji da objavim u blogu!" i eto, tako je i bilo!
Sastojci:
- 350 g butternut tikve (bundeve)
- 60 g zobenih pahuljica
- 30 g chia sjemenki
- 100 g bjelanjaka
- 10 g psyllium ljuskica
- 1 mjerica proteina od limuna
- sok od pola limuna
- prašak za pecivo
- eritrol ili stevija kao zaslađivač
Priprema ne može biti jednostavnija: Tikvu malo prokuhati i izblendati, do strukture pirea. Kad se ohladi, umiješati sve sastojke i peći na 200° 20-ak minuta.
Napomena: Da ne bi bilo zabune, ovo po vrhu nije šećer, već eritrol.
Hvala Sonja i vidimo se na ljeto! ;)
Objavljeno 12.04.2017.