Ako imate bilo kakve moralne ili druge dvojbe oko jedenja zečetine slobodno nemojte čitati dalje.
Kristina i ja nemamo. To je naša okrutna i ukusna istina.
Kristina je napravila, a ja sam sjela i zajedno s njom uživala i jela.
Dijelim s vama recept za zeca u umaku od krušaka
Sastojci:
- 1 zec, izrezan na manje dijelove
- 2 glavice crvenog luka
- 3 kruške
- 2 blanširane rajčice
- 1 žlica grožđica
- 2 žlice maslinovog ulja
- lovorov list po želji
Stavi pržiti luk na 2 žlice maslinovog ulja, dodaj zeca, rajčicu, kruške (oguliti koru), grožđice, lovor. Podlij vodom. Neka se lagano krčka 1h. Posoli, popapri po želji. Nakon 1h izvadi meso iz lonca i umak izmiksaj štapnim mikserom. Vrati meso i serviraj uz prilog po želji.
Kristina se ovaj put odlučila za mrkvicu, ali može i bilo koje drugo povrće ili riža, ovisno o nutritivnim potrebama.
Uslast!
Objavljeno 09.10.2015.
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija