Kad sam prije par dana ovu fotku objavila na svom Instagram profilu, nastala je prava mala pomutnja. Dobila sam brdo upita za recept pa evo da ga i napišem. Zapravo se radi o jako, jako jednostavnom receptu, a rezultat je sočan, ukusan i jako fin.
- 2 jaja
- 100 g špinata
- 100 g svježeg sira
- 1 žličica kokosovog ulja
U blender ubacite špinat i jaja i izblendajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Na tavi zagrijte kokosovo ulje pa istresite smjesu jaja i špinata i poklopite. Smanjite toplinu ploče na srednju jakost.
Omlet Ostavite poklopljenim i kad ga (nakon 2-3 minute) skinete s ploče da se upari pa da ga lakše izvadite iz tave. Nježno ga preselite na tanjur, pazeći da ne pukne, pa na jednu polovicu stavite svježi sir pa preklopite drugom polovicom omleta.
Ja sam kao prilog jela domaću ciklu i rukolu.
Objavljeno 02.11.2017.