Pogledaj BLACK FRIDAY akcije do 50% popusta

Zobena kaša s Proteinellom, lješnjacima i voćem

proteinella zobene

Zobena kaša je mnogima način na koji počinju dan, bez iznimke radi li se o vikendu, radnom danu, rođendanu, novoj godini ;) No, nakon što se napravi zobena kaša, mogućnosti koje je se pružaju za obogatiti ovu bazu doručka su apsolutno neograničene. Zobenu kašu možete obogatiti doslovno - svime: voćem, orašastim plodovima, čokoladom, sušenim voćem, proteinima... ali ponekad i jajima i slanim varijantama za doručak.

Dakle, pisala sam prošle godine kako napraviti savršenu zobenu kašu. Tekst je OVDJE, pa smo tu temu apsolvirali ;)

Što dalje?

Jedna od ideja je ovako: 

Dok se zobena kaša kuha, u drugoj posudici stavite par (3-4) žlice mlijeka i 1 veliku žlicu Proteinelle i ostavite da se otopi. Potom u smjesu ubacite šaku lješnjaka, da se zagriju u toj čokoladi koja već i sama sadrži lješnjake, samo zdrobljene. 

Za to vrijeme je zobena kaša gotova, pa je istresite na tanjur i raširite. Preko kaše istresite otopljenu Proteinellu s lješnjacima pa preko svega stavite par malina i narezanu trećinu banane. 

Što nam je sve bilo potrebno za ovaj recept: 

  • 50 g zobenih pahuljica
  • 150 ml  + 4 žlice mlijeka
  • 1 žlica Proteinelle
  • 1 šaka lješnjaka
  • 1/3 banane
  • par malina

Garantiram da će vam se ovo svidjeti! 

Objavljeno 04.11.2016.

Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija

Ostali postovi

Postoji0komentara na ovu temu

Komentiraj ovu temu

Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija