Jabuke i cimet su kombinacija koju svi volimo. Istina, najčešće nas to asocira na neku pitu od jabuka, ali isti okus ćete dobiti i u receptu koji slijedi:
- 1 jabuka
- 1 žličica cimeta
- 1 žlica maslaca od kikirikija
- 60 g zobenih pahuljica
- 150 ml bademovog mlijeka
- 200 ml vode
Zobene stavite u vodu da se namaču 15-ak minuta pa ih pretresite u lončić i lagano prokuhajte. Potom smjesi dodajte mlijeko i malo cimeta pa uz miješanje skuhajte kašu željene gustoće.
Skinite s ploče i istresite u zdjelicu.
Jabuku narežite na kockice, pospite ostatkom cimeta i promiješajte da se jabuke okupaju u cimetu sa svih strana. Dodajte jabuke zobenoj kaši.
Na kraju, svemu dodajte žlicu maslaca od kikirikija, da vam doručak bude energetski i okusom još bogatiji i da ste spremni na sve izazove koje dan donosi.
Objavljeno 16.10.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija