Zobena kaša sa svježim voćem, uvijek je super ideja za doručak. A proljeće i ljeto su savršena godišnja doba za uživanje u svježem voću kojeg ima u izobilju. Zbog nutritivne vrijednosti, nekako najradije i najčešće biram bobičasto voće, a i njegova antioksidativna snaga je uvijek "plus".
- 40 g zobenih pahuljica
- 150 ml zobenog mlijeka
- 2 žlice borovnica
- 2 žlice malina
U posudici zagrijete mlijeko u ulijete zobene pahuljice, pa uz miješanje u par minuta, skuhate kašu do željene gustoće. Što duže ostavite na ploči, to će kaša biti gušća. Potom preselite u zdjelicu i preko stavite voće. Uživajte.
Objavljeno 31.05.2017.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija