Svježe voće gotovo isključivo jedem ujutro. I kad je to slučaj onda je to ili u obliku smoothieja ili uz neku zobenu ili kašu od nekih drugih žitarica. Tada malo umanjim količinu žitarica jer je vože također po sastavu ugljikohidrat s visokim udjelom šećera pa nema potrebe da pretjeram s unosom.
- 40 g zobenih pahuljica
- 150 ml zobenog mlijeka
- malo cimeta
- 1/2 kruške
U posudici zagrijete mlijeko pa dodate zobene pahuljice i uz miješanje skuhate kašu željene gustoće. Kad je kaša gotova, istreete je u tanjur i dodate malo cimeta.
Krušku narežete na ploškice i dodate uz kašu, pa svaki put kad zagrabite kaše, uzmete i komadić kruške. Ona će kaši dati živosti i dodati slatkoću i sočnost.
Objavljeno 15.02.2018.
Pregledaj povezani sadržaj
Brza ocjena - kakav vam je sadržaj?
Podijeli s prijateljima!
Ostali postovi
Postoji0komentara na ovu temu
Komentiraj ovu temu
Samo registrirani korisnici mogu ostavljati komentare. Registracija je besplatna.
Registracija